Over mij

De kracht van mijn rijlessen zit hem in de persoonlijke benadering.

Dus geen zinloos strak werkplan, maar rijlessen die zijn gevormd naar jouw wensen en krachten

Daarbij heb je bij Autorijschool Nawied altijd les van dezelfde ervaren instructeur

Ik stel mij even voor

Over Mij 1

De man achter Autorijschool Nawied

Mijn naam is Khosrow en ik geef nu al ruim 20 jaar autorijles in Bussum, ’t Gooi en omstreken. De liefde voor mijn vak en de voldoening die ik krijg om iemand te zien slagen voor zijn rijbewijs zorgt ervoor dat ik tot op heden nog elke dag gedreven ben en met plezier mijn werk doe. 

Met de jaren heb ik mijn kennis van het autorijden uitgebreid en heb ik mijn lesmethodes weten te verbeteren. Ik heb al honderden verschillende leerlingen les gegeven, allemaal met hun eigen karakter. Dit heeft mij onder andere geleerd lessen zoveel mogelijk toe te spitsen op de sterke en zwakke punten van de leerling. Met mijn kennis en ervaring en de wensen van jou zelf zorg ik voor een persoonsgerichte les planning. Zo krijg jij de best mogelijk les om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen.

De voordelen voor jou

Bij mij geen valse en misleidende garantiebeloftes. Duidelijkheid en eerlijkheid is waar ik voor sta en je krijgt dan ook mijn volledige toewijding. Samen zorgen wij er voor dat je zo snel mogelijk je rijbewijs hebt. En daarnaast dus nog:

Z

Mijn jarenlange ervaring zorgt er voor dat jij les krijgt van de beste

Z

Naast Nederlands ook mogelijkheid tot les in Engels of Farsi

Z

Les mogelijk in hand schakel of automaat

Z

Altijd dezelfde instructeur

Z

Lessen afgestemd op jouw kennis en kunde

Over Mij 2

Meld je vandaag nog aan

Autorijden is een ervaringsvak. Je moet het doen om het te leren en beter te worden. Het halen van je rijbewijs is dan ook pas het begin. Heb je eenmaal je rijbewijs behaald dan ligt de wereld aan je voeten. Afstanden worden ineens korter omdat je nu gewoon in je auto kan stappen en overal heen kan rijden.

Wacht daarom niet en begin zo snel mogelijk met rijlessen. Daarbij ben ik er niet alleen voor het geven van les, maar ook voor het geven van advies. Samen zullen we de manier vinden om jouw rijbewijs zo snel mogelijk te halen.

Bekijk mijn prijzen & pakketten via onderstaande knop. Je kunt je ook gemakkelijk en vrijblijvend aanmelden via mijn online formulier. Ik neem dan contact met je op zodat we alles even rustig kunnen bespreken.

Voor verder vragen kan je me altijd bellen op 06 – 55 86 75 11 of mail mij via mij online contactformulier.