Aanmelden

Klaar voor je rijbewijs?

Wacht dan niet langer

En meld je vandaag nog aan

Wat past het best bij jou

Ben je 16,5 jaar of ouder en klaar om je rijbewijs te halen? Meld je dan nu online aan. Zeer gemakkelijk en geheel vrijblijvend.

Je kunt hier ook al meteen aangeven met wat voor autorijles of welk je pakket zou willen beginnen. Uiteraard is er bij pakketten de mogelijkheid om gespreid te betalen. 

Ik sta garant voor de kwaliteit van de rijlessen en zal een plan van aanpak maken om je slagingskansen zo hoog mogelijk te maken en er zo voor te zorgen dat je zo snel mogelijk dat rijbewijs hebt!

Nog vragen of prijzen, pakketten of iets anders u kunt mij bellen of online contact opnemen. Ik bel je zo snel mogelijk terug!

De voordelen van Autorijschool Nawied

Z

Al rijles vanaf € 57,-

Z

Altijd les in dezelfde auto

Z

Ook de mogelijkheid tot les in een automaat

Z

Geen valse beloftes, maar duidelijkheid en eerlijkheid

Z

Extra voordelige pakketten

Z

Altijd les van dezelfde ervaren instructeur

Z

Een persoonlijk plan voor jouw kennis en kunde

Aanmeldformulier

Soort les/pakket

Schakel of Automaat

8 + 8 =

Juridische Verklaring

Ondergetekende verklaart dat hem de bevoegdheid tot het besturen van motorvoertuigen niet is ontzegd, zijn rijbewijs niet is ingevorderd, noch zijn rijbewijs is ingenomen

Voor vragen of advies

Neem contact op

Niet helemaal zeker wat het beste bij jou past? Heb je al rijles gaat bij een andere rijschool en wil je overstappen? Blijf niet zitten met je vragen, ik adviseer je maar al te graag. Je kunt mij bereiken op 06 – 55 86 75 11 of mail me je vraag en ik neem z.s.m. contact met je op.

12 + 13 =